zaterdag 2 juni 2012

Go Outlet Shopping


Wat denk jij van outlet shoppen?  Waarom zijn deze zo belangrijk voor de grote merken?  De laatste tijd kan je er niet meer naast kijken, er zijn zo veel online outlet winkels bij gekomen dat er al meer zijn dan shops met nieuwe collecties.

VROEGER

Als je van een topje er 1000 stuks laat maken betaal je daar als producent 2 € voor, juist afgewogen dat je geen overvloed gaat hebben aan oude kleding stuks, ik verkoop er maar 900 van he. Want wie wil nu iets dragen dat van een vorig seizoen is? Ik niet ze!

NU

Nu laten we van dat topje 10.000 stuks maken en daar betaal ik maar 0,50 € voor als producent, weten dat het véél te véél  is en een stokruimte moet huren om alles een of twee seizoenen te huren.  Dan verkopen we de collectie die we niet kunnen verkopen aan tal van webshops en groothandels die daar een prijs van weliswaar 2,50 € voor betaald…. Na wat gereken kom je e zelf wel uit waarom outlet zo populair is bij de vele mode merken van vandaag.

SHOPPEN

Dus koop vandaag nog je outlet kleding, schoenen en accessoires aan super lage prijzen. En geniet nog van deze trend zolang het nog winstgevend is voor …..
Een uitgebreide keuze aan outlet shops kan je vinden op shoppingwood, volg de link en winkel in outlet style.

Go Shopping,

Bloggingwood


Geen opmerkingen:

Een reactie posten