dinsdag 12 juni 2012

The jumpsuits is back!

In de webshop van California Christiania Republic (CCRBRAND ) heeft de klant keuze uit 40 jumpsuits voor dames, heren en kinderen. De volwassenenprijs is € 119,95 en voor de kinderen € 79,95. De betaling vindt altijd plaats via Paypal of iDeal. 

De webshop van CCRBRAND beschikt over een thuiswinkelwaarborg. Omdat ze alles op voorraad hebben wordt de bestelling binnen Nederland binnen 2 dagen bezorgd met UPS. De kosten van de bezorging zijn voor hun rekening.
California Christiania Republic is opgericht door Tony Sorenssen (tevens oprichter van Von Dutch) CCR is geïnspireerd op de free spirit lifestyle uit California en de freetown in Denemarken Christiania. Ons motto: Be Free and fashion must be Fun.

Ccrbrand is het afgelopen jaar volop in de publiciteit geweest doordat de jumpsuits gedragen werden door Amerikaanse sterren en ze in meerdere videoclips van deze en andere artiesten (o.a James Blunt, Florida) te zien waren. 
Nadat ze ook in Nederland in de bladen en televisie besproken waren werd ook de bekendheid hier in Nederland groter en kwam de vraag naar de jumpsuits in een stroomversnelling terecht. Binnen een zeer korte tijd lagen de jumpsuits in de winkels. De rode ster met gele stippen ( het logo van California Christiania Republic) is inmiddels een bekend verschijnsel. 


Go Shopping, bezoek de website

. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten